Δικιά μου πρόβλεψη

On July 12, 2015, in archive, by Greek Spy

Τα παρακάτω τα γράφω με κάθε επιφύλαξη.

  Το σχέδιο Megiddo (CIA 1999) είναι ακόμα σε ισχύ, αυτό όσο αφορά τα γεωπολιτικά. Το αναφέρω γιατί μετά την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ (117 βουλευτές), μάλλον τρέχει άλλο πρωτόκολλο, διότι τα τρέχον σενάρια παραμονής η μή και με την επερχόμενη εισβολή τον μαρτύρων στην Ευρώπη, δυο δυνάμεις παίρνουν τον ελέγχο, η ΗΠΑ ή η Ρωσία. Επειδή όμως η Τουρκία δεν θέλει τους Ρώσους (και για να μην έχουμε θερμό επεισόδιο), θα περάσει το αμερικάνικο σχέδιο δηλαδή ότι έγινε το '67. Τα λέω με κάθε επιφύλαξη και γνωρίζοντας πάλι τι επρόκειτο να συμβεί.

  Τα μέτρα δεν πρόκειται να περάσουν από μόνα τους, θα πρέπει πάλι να γίνει ολομέλεια στην βουλή και τότε μέ η χωρίς μέτρα, θα δούμε το έργο να εξελίσσεται.

  Όσον αφορά την Ζωή Κων/πούλου θα την βγάλουν από την θέση της Προέδρου.

 'Ολα αυτά που προανέφερα, είναι μια λογική επακολούθηση των όσων πραγμάτων έχουν προηγηθεί πριν από πολλά χρόνια. (Ήταν αναμενόμενο)

 (Δεν λέω τον καφέ ούτε τα χαρτιά σε άλλους lol)

  Οι Γερμανικές αποζημιώσεις δεν επρόκειτο να δοθούν, καθώς το '53 οι ίδιοι οι Αμερικάνοι ζήτησαν από τους Γερμανούς να μην δοθούν. Στη συνέχεια (1955-57), οι τότε βασιλείς με τους γενναιόδωρους Αμερικανούς φίλους τους, επέλεξαν τον Καραμανλή να έρθει σαν νέος κυβερνήτης της Ελλάδος, όπου και ζήτησε από την τότε γερμανική κυβέρνηση να πάρουν 250.000 'Ελληνες στην Γερμανία για δουλειά, φέρνοντας βέβαια το συνάλλαγμα εδώ ώστε να σταματήσει να μιλάει γι' αυτό (Αποζημιώσεις).

16/7/2015

Υστερόγραφο: Επειδή δεν έπεσα έξω από το προβλεπόμενο (έγινε με άλλη μορφή), έχω να προσθέσω πως δεν έφυγε από πρόεδρος της βουλής ακόμα, με αποτέλεσμα  να γίνει "ανεξάρτητη αρχή" αργότερα. (Μάλλον δεν ήταν η ώρα να συμβεί.)

Greek Spy

 

Comments are closed.